flyer sportweken os

 

Ieder jaar organiseert Servanda een aantal activiteiten in de Nationale Sportweek in September. Deze zomer zijn de Olympische Spelen in Parijs en organiseren wij, in plaats van de sportweek, de hele zomer diverse activiteiten met als thema “de Olympische Spelen”.  

We gaan van start met SERVANDA OLYMPISCHE ZOMERSPORT: 2 verschillende locaties, 4 donderdagen, 4 Olympische sporten voor kinderen vanaf 6 jaar tot en met 12 jaar.  Kom, speel mee en haal de Olympische Spelen naar Hardinxveld !!

 

buitenspeeldag12 juni 2

 

Op 12 juni is het weer Nationale buitenspeeldag! Dus berg de gameconsoles en de tablets maar op en ga naar buiten.

Servanda nodigt je uit om te komen spelen op de groenstrook bij de K.Wilhelminaschool tussen 14.00 en 16.00 uur. Er zijn diverse buitenspelen en wij organiseren een touwspringwedstrijd. Ook ouders zijn van harte uitgenodigd; speel mee of ga met ons in gesprek hoe wij samen de kinderen meer kunnen laten buitenspelen. Want buitenspelen stimuleert beweging, draagt bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en zorgt voor veerkracht en zelfvertrouwen.   

Woon je niet in de buurt, maar wil je wel lekker buitenspelen. Organiseer dan samen met je vrienden een leuke speurtocht of ga hutten bouwen. Meer tips vind je op  

De Buitenspeeldag - Jantje Beton

Vanaf maart 2024 zal er iedere woensdag (m.u.v. vakanties en feestdagen) worden gewandeld. We starten om 10 uur vanaf de Scheldestraat 1 De Ducdalf. De wandeling duurt ongeveer 45-60 minuten en na afloop is er de mogelijkheid om met elkaar koffie of thee te drinken. Iedereen wandelt op zijn/haar eigen tempo.

start maart 2024 1

 

Pagina 1 van 15

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten