Vanaf maart 2024 zal er iedere woensdag (m.u.v. vakanties en feestdagen) worden gewandeld. We starten om 10 uur vanaf de Scheldestraat 1 De Ducdalf. De wandeling duurt ongeveer 45-60 minuten en na afloop is er de mogelijkheid om met elkaar koffie of thee te drinken. Iedereen wandelt op zijn/haar eigen tempo.

start maart 2024 1

 

bscangela

Nieuwe Buurtsportcoach

Ik ben Angela Wagenmakers en sinds 1 december gestart als Buurtsportcoach voor Servanda Sociaal Werk.

Eerder heb ik gewerkt als (school) maatschappelijk werker en daarnaast ben ik actief geweest als begeleider bij diverse sport- en beweegactiviteiten. Als Buursportcoach kan ik het werken binnen welzijn en mijn passie voor sport combineren. Want naast dat ik het leuk vind om te werken binnen de sport, is sport een groot onderdeel van mijn vrije tijd. Ik ben zelf meerdere avonden te vinden bij de crossfit en iedere zaterdag mag ik naar de korfbalwedstrijden van mijn kinderen kijken.

Sporten en bewegen is op elke leeftijd goed je. Het draagt bij aan gezondheid, vitaliteit, vaardigheden en ontmoeting. Vol enthousiasme zal ik dan ook samen met mijn collega’s van Servanda, sportaanbieders, scholen en zorgprofessionals uit Hardinxveld-Giessendam aan de slag gaan met het organiseren van sport- en beweegactiviteiten en het opstarten van nieuwe projecten.

Wil jij kennismaken, deelnemen of meedenken over beweegmogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-21530149

Pagina 1 van 14

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten