Jongerenwerk 

Leren doe je niet alleen op school, maar continu! De jongerenwerkers van Servanda helpen kinderen en jongeren hun talenten te ontplooien en geven een extra steuntje in de rug; denk hierbij bijvoorbeeld aan de SoVa-training en het meidenwerk. Ook ouders/verzorgers worden zeker niet vergeten met de Ouders voor Elkaar bijeenkomsten. Uiteraard spelen de jongerenwerkers in op behoeften en vragen van inwoners. Iedereen is van harte welkom met ideeën en initiatieven. De jongerenwerkers gaan graag met je in gesprek.

Ambulant jongerenwerk 

De jongerenwerkers van Servanda zoeken de jongeren op in hun omgeving. We weten ze te vinden en leren ze kennen. We gaan outreachend te werk en gaan af op de plekken waar zij zich verzamelen. Onze professionals werken voornamelijk in de namiddag en avonduren, en daarnaast zijn ze flexibel als er beroep op hen wordt gedaan in de ochtenden. Onze professionals bezitten praktische ervaring en hun professionele handelen zorgt ervoor dat ze weten hoe ze goed contact maken met de jongeren. Wij bouwen een relatie op vanuit oprechte betrokkenheid. Dit doen wij door aan te sluiten bij de leefwereld, de taal en de logica van de groep

Medewerkers jeugdwerk

 Davinia

 Wesley

 Leonie definitief

Davinia Vogel                   Wesley van Gurp                 Leonie Valster

Telefoon: 06-82327752  Telefoon: 06-82322635    Telefoon: 06-31010292

Sinds kort zijn de jongerenwerkers van Servanda ook op Instagram actief! Klik op de link om naar de Instagram pagina van het jeugdwerk te gaan: https://www.instagram.com/jongerenwerk.hardinxveldgdam/?r=nametag

Wilt u contact opnemen met onze jeugdwerkers? Vul dan het contactformulier in.

Neem tevens eens een kijkje in onze activiteitenkalender voor het meest recente overzicht van de activiteiten die wij aanbieden.

Heeft u een vraag?

Wij zijn op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar op 0184 - 612771. De telefoon wordt doorgeschakeld naar een van onze medewerkers.
Of stuur een e-mail.

We hopen u snel in De Ducdalf te mogen begroeten.


De Buurtkamer is iedere maandag- woensdag en donderdagochtend geopend van 10.00 uur tot 11.30 uur en op vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 14.30 uur. 

Heeft u vragen m.b.t. de Buurtkamer?

Bel 0184 - 612771
Of stuur een mail

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten