Jeugdwerk 

Leren doe je niet alleen op school, maar continu! De jongerenwerkers van Servanda helpen kinderen en jongeren hun talenten te ontplooien en geven een extra steuntje in de rug, en ook ouders/verzorgers worden zeker niet vergeten. Uiteraard spelen de jongerenwerkers in op behoeften en vragen van inwoners. Iedereen is van harte welkom met ideeën en initiatieven. De jongerenwerkers gaan graag met je in gesprek.

 

Activiteiten jeugdwerk 
De jongerenwerkers van Servanda zoekende jongeren op in hun omgeving. Onze professionals bezitten praktische ervaring en hun professionele handelen zorgt ervoor dat ze weten hoe ze goed contact maken met de jongeren. Wij bouwen een relatie op vanuit oprechte betrokkenheid. Dit doen wij door aan te sluiten bij de leefwereld, de taal en de logica van de groep. 

 

Speel-In
Aan het eind van iedere zomervakantie wordt sporthal de Wielewaal omgetoverd tot een waar kindervakantiespektakel, de 'Speel-In' genaamd. In en rondom de sporthal worden meer dan 40 verschillende hoeken opgezet, waarin kinderen van 6 tot 13 jaar kunnen deelnemen aan allerlei creatieve en gezellige knutsel- en spelactiviteiten. Vijf dagen lang kunnen zij (zelfstandig) rondlopen en kiezen welke hoeken ze in willen gaan en aan welke activiteiten ze deel willen nemen.

Ieder jaar zetten tientallen vrijwilligers zich in om aan het eind van de zomervakantie een spetterende Speel-In neer te zetten. Het organiseren van de Speel-In doen wij met een team, maar tijdens de Speel-In zijn we met meer dan 100 vrijwilligers bezig om de boel te laten draaien.


Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden?

Neem contact op en laat het weten via: Speel-In - Home (speelin.nl)

 

Buurtwerkplaats de Techloods
De Techloods wordt gebruikt door verschillende bewoners die geïnteresseerd zijn in techniek/ontwerp/uitvoering. Hier kan de Techloods ingezet worden als een lokaal en informele ‘werkplaats’ voor de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Omdat deelnemers zelf ideeën kunnen creëren en/of in samenwerking met andere partijen samen kijken naar de mogelijkheden voor verschillende samenwerkingen. Deelnemers van de Techloods worden geprikkeld om: zelf verantwoordelijkheid te dragen over de invulling en uitvoering van verschillende projecten, in aanraking te komen met verschillende technieken/materialen en om zichzelf en andere te inspireren tot verschillende projecten.

Deelname aan buurtwerkplaats de Techloods is kosteloos, het is een vrije inloop en iedereen is welkom vanaf 10 jaar. Iedere dinsdag vanaf 14:30-16:30 uur in De Techloods, Hobbemanstraat 3, 3372 XG. 

 

Meiden voor meiden
Het meidenwerk is gericht op het versterken van de eigen kracht. Om de dinsdagavond is er in De Ducdalf (Scheldestraat 1, 3371 SV Hardinxveld-Giessendam) een groep meiden in de leeftijd van 10-23 jaar die samenkomt. Hierin versterken wij de identiteitsontwikkeling van meiden, opdat zij als volwassenen zelf vorm kunnen geven aan hun eigen leven. Het meidenwerk bestaat uit een levendige praktijk van diverse projecten. Neem voor meer informatie en de exacte data contact op met Leonie Valster.  

 

Jongereninloop/ activiteiten
Servanda organiseert verschillende activiteiten voor de jeugd. Kinderochtenden, jongerenmiddagen en sportactiviteiten komen allemaal voorbij!
Houdt de activiteitenkalender in de gaten voor alle activiteiten. 

Bij vragen neem gerust contact op! 

 

Medewerkers jeugdwerk

 Davinia

 

 Leonie definitief

Davinia Vogel                                            Leonie Valster

Telefoon: 06-82327752                             Telefoon: 06-31010292

 

Sinds kort zijn de jongerenwerkers van Servanda ook op Instagram actief! Klik op de link om naar de Instagram pagina van het jeugdwerk te gaan: https://www.instagram.com/jongerenwerk.hardinxveldgdam/?r=nametag

Wilt u contact opnemen met onze jeugdwerkers? Vul dan het contactformulier in.

Neem tevens eens een kijkje in onze activiteitenkalender voor het meest recente overzicht van de activiteiten die wij aanbieden.

Heeft u een vraag?

Wij zijn op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar op 0184 - 612771. De telefoon wordt doorgeschakeld naar een van onze medewerkers.
Of stuur een e-mail.

We hopen u snel in De Ducdalf te mogen begroeten.


De huidige openingstijden van de buurtkamers van Servanda zijn als volgt:

Maandag, woensdag en donderdag van 10.00-11.30 in de Ducdalf.

Donderdagmiddag van 12.30-15.00 in 't Hart.

Heeft u vragen m.b.t. de Buurtkamer?

Bel 0184 - 612771
Of stuur een mail

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten