Servanda sociaal werk organiseert een interactief en digitaal winterprogramma.
Op woensdag en vrijdagmiddag, vanaf 7 december vanaf 14.00 uur.
U kunt zich vanuit huis zich digitaal aansluiten om mee naar de kinderdijk, de Koperen Knop of naar de Gorichem te gaan. Samen te knutselen of online een verhaal te lezen vanuit de bibliotheek.
Zo kunt u andere deelnemers ontmoeten om samen de bijzondere eindejaarssfeer mee te maken.

Servanda organiseert dit winterprogramma i.s.m Ontmoetingen Online. Een project onder de vleugels van ANNA (www.annaexperiences.com).
Vanuit een besloten digitale omgeving wordt de mogelijkheid geboden om interactief met elkaar onderweg te gaan, elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. De bijeenkomsten of sessies duren tot aan een uur, en staan onder leiding van een van onze sessieleiders en/of samenwerkingspartners.
Deelname is eenvoudig. U kunt uzelf aansluiten via de eigen televisie en vertrouwde afstandsbediening of via uw eigen tablet, laptop of computer.
Na aanmelding ontvang u een persoonlijke inloglink waarmee u op het sociale platform wordt aangesloten bij de sessie naar keuze.

Ervaar bij ons de kracht van online gezamenlijke activiteiten. Van steun en samenzijn in de wat donkere tijd rondom de zonnewende. Het platform biedt de mogelijkheden om nieuwe vriendschappen en mooie relaties te laten ontstaan.

Voor meer informatie en het gehele winterprogramma kunt u contact opnemen met Servanda Sociaal Werk | 0184-612771; Yannick Hurkmans of Floor van Haasteren

Meer informatie en het gehele winterprogramma vanuit Ontmoetingen Online kunt u vinden via:
www.annaexperiences.com – Projecten – Ontmoetingen Online
Aanmelden voor (een van) de sessies kan via
www.annaexperiences.com – Inschrijven – als sessiedeelnemer

Ben jij een paar uur per maand beschikbaar en wil jij bijdragen aan een leefbare maatschappij? Buurtbemiddeling is op zoek naar nieuwe bemiddelaars. In september start de basistraining Buurtbemiddeling. Meer weten over Buurtbemiddeling en de training neem contact op met een van de coördinatoren buurtbemiddeling 078-7508900 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

buurtbemiddeling 2 

Pagina 1 van 9

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten