Buurtfeest & BBQ Nobelhorst - Buurtschap Nobelhorst

MAG-aanvraag tot 250 euro

Servanda Sociaal Werk ondersteunt inwoners graag bij het opzetten van een initiatief. Bij een goed of leuk idee voor de wijk of buurt kunnen inwoners contact opnemen met de buurtwerkers van Servanda. Met elkaar wordt gekeken hoe het initiatief tot een succes gemaakt kan worden.

Het is voor 2023 nog mogelijk om bij de buurtwerkers van Servanda Sociaal Werk een MAG-aanvraag tot 250 euro in te dienen. Hiervoor is het nodig dat het idee valt onder een van deze twee thema’s: ‘Met en voor elkaar’ of ‘Actief en gezond’.  Zo werd eerder een aanvraag ingediend voor een Sinterklaasfeest in de straat. Met de bijdrage kan dan de huur van Sint en Piet betaald worden. Bij een straatfeest kan bijvoorbeeld een springkussen of partytent worden gehuurd. Of wat te denken van een winterfeestje met vuurkorven. Een aanvraag kan worden ingediend door contact op te nemen met de buurtwerkers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Servanda sociaal werk organiseert een interactief en digitaal winterprogramma.
Op woensdag en vrijdagmiddag, vanaf 7 december vanaf 14.00 uur.
U kunt zich vanuit huis zich digitaal aansluiten om mee naar de kinderdijk, de Koperen Knop of naar de Gorichem te gaan. Samen te knutselen of online een verhaal te lezen vanuit de bibliotheek.
Zo kunt u andere deelnemers ontmoeten om samen de bijzondere eindejaarssfeer mee te maken.

Servanda organiseert dit winterprogramma i.s.m Ontmoetingen Online. Een project onder de vleugels van ANNA (www.annaexperiences.com).
Vanuit een besloten digitale omgeving wordt de mogelijkheid geboden om interactief met elkaar onderweg te gaan, elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. De bijeenkomsten of sessies duren tot aan een uur, en staan onder leiding van een van onze sessieleiders en/of samenwerkingspartners.
Deelname is eenvoudig. U kunt uzelf aansluiten via de eigen televisie en vertrouwde afstandsbediening of via uw eigen tablet, laptop of computer.
Na aanmelding ontvang u een persoonlijke inloglink waarmee u op het sociale platform wordt aangesloten bij de sessie naar keuze.

Ervaar bij ons de kracht van online gezamenlijke activiteiten. Van steun en samenzijn in de wat donkere tijd rondom de zonnewende. Het platform biedt de mogelijkheden om nieuwe vriendschappen en mooie relaties te laten ontstaan.

Voor meer informatie en het gehele winterprogramma kunt u contact opnemen met Servanda Sociaal Werk | 0184-612771; Yannick Hurkmans of Floor van Haasteren

Meer informatie en het gehele winterprogramma vanuit Ontmoetingen Online kunt u vinden via:
www.annaexperiences.com – Projecten – Ontmoetingen Online
Aanmelden voor (een van) de sessies kan via
www.annaexperiences.com – Inschrijven – als sessiedeelnemer

Pagina 1 van 9

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten