Vanaf maandag 4 januari gaat de buurtkamer weer open voor kwetsbare doelgroepen. Dit wil zeggen voor mensen die bijvoorbeeld veel alleen zijn, ouderen, mensen met een klein netwerk of een ander soort kwetsbaarheid. U moet het van tevoren wel aangeven dat u langskomt. Dit kan via 0184-612771 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij klachten blijft u thuis, bij binnenkomst draagt u een mondkapje en houden we 1,5 meter afstand. Heeft u twijfels, weet u niet goed of u wel of niet langs mag komen of heeft u andere vragen, schroom niet om even te bellen. De buurtkamer is geopend op maandag, woensdag en donderdag tussen 10:00 en 11:30. 

Samen zorgen we voor wat gezelligheid tijdens de donkere dagen. Want ondanks deze bijzondere periode, kunnen we er alsnog een paar mooie wintermaanden van maken. 

Daarom roept Buurtwerk Servanda jullie op om de tuinen dit jaar extra gezellig te verlichten. Voor tijdens de pietenjacht van de kinderen, de lange avondwandeling na een dag thuiswerken of voor alle vroege vogels die de dag sportief beginnen.  

We roepen jullie op om foto's van de mooist verlichte tuinen op onze facebookpagina te plaatsen. De mooiste tuin kan een leuke prijs winnen. Prijswinnaars worden in januari bekend gemaakt. Zorg jij voor wat warmte en gezelligheid en doe je mee? 

Wil je deze actie samen met je buurt/wijk oppakken? Dan is het mogelijk een kleine financiering (tot 250 euro) bij de buurtwerkers aan te vragen voor bijvoorbeeld een gezamenlijk verlichtte kerstboom, lichtslangen, lantaarns of iets dergelijks. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0184-612771. 

Pagina 1 van 5

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten