De lonen gaan stijgen in 2023. Dit kan gevolgen hebben voor de hoogte van je toeslagen. Jouw loonsverhoging wordt namelijk niet doorgegeven aan de belastingdienst. Wil je weten of je niet teveel toeslagen ontvangt? Maak dan een proefberekening op Proefberekening toeslagen (belastingdienst.nl).

Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen, dan helpen wij je bij het berekenen van de toeslagen.

Geld 72 dpi  

 

Nibud biedt de gratis online training Aan de slag met je geldzaken aan. Meer dan ooit is het belangrijk om elkaar te steunen en elkaars kennis en kunde te delen. Met de training Aan de slag met je geldzaken kun je grip op je geldzaken krijgen, houden of verstevigen.
Wil je daar liever hulp bij, dan verwijzen we je naar Servanda Sociaal Werk. Contact opnemen met Arianne kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Afbeelding 1 persbericht 23 november 2022
 
 

Ook dit jaar biedt Servanda de mogelijkheid om inwoners van Hardinxveld-Giessendam te ondersteunen bij het invullen van de belastingaangifte m.i.v. dinsdag 14 maart 2023. Hulp bij de belastingaangifte is mogelijk op dinsdag- en donderdagmorgen van 9.00-12.00 uur. Onze service wordt u aangeboden tot en met april 2023. Het invullen van de belastingaangifte vindt plaats in de Ducdalf, Scheldestraat 1 te Hardinxveld-Giessendam. U kunt zich aanmelden voor deze service via ons algemene telefoonnummer 0184-612771, waarna er contact met u wordt opgenomen om uw afspraak in te plannen. 

Invullen belastingaangifte 

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten