Het Tijdelijk Noodfonds Energie is er voor huishoudens met een laag inkomen en een hoge energierekening. Het Noodfonds helpt je om energieschulden te voorkomen.

Je kan de aanvraag doen op je PC, laptop, tablet of je mobiele telefoon.

Wil je hulp bij het aanvragen? Neem dan contact op met Servanda, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 0184-61 27 71. Bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9:00 uur tot 12:00 uur.

 

Ook dit jaar biedt Servanda de mogelijkheid om inwoners van Hardinxveld-Giessendam te ondersteunen bij het invullen van de belastingaangifte vanaf dinsdag 12 maart 2024. Hulp bij de belastingaangifte is mogelijk op maandag- en dinsdagochtend van 9.00-12.00 uur. Onze service wordt u aangeboden tot en met april 2024.

Het invullen van de belastingaangifte vindt plaats in de Ducdalf, Scheldestraat 1 te Hardinxveld-Giessendam.

U kunt zich aanmelden voor deze service via ons algemene telefoonnummer 0184-612771, waarna er contact met u wordt opgenomen om uw afspraak in te plannen.

Toeslagen bericht 18 12

Vanaf januari 2024 veranderen de bedragen van de toeslagen. De meeste toeslagen gaan omhoog. Maar de eenmalige verhoging van de zorgtoeslag in 2023 vervalt in 2024. Ook kunnen meer mensen huurtoeslag en kindgebonden budget aanvragen. Wat betekent dit voor u?

Ontvangt u al toeslag? Zorg ervoor dat Dienst Toeslagen de juiste gegevens van u heeft. U kunt uw gegevens checken en meteen aanpassen via toeslagen.nl/pasaan. Zo ontvangt u voor de maand januari meteen het juiste bedrag.

Ontvangt u nog geen toeslag? Misschien heeft u daar in 2024 wel recht op. U kunt dit checken op toeslagen.nl/proefberekening.

Heeft u hulp nodig, of heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Servanda, 0184-61 27 71, of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pagina 1 van 3

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten