• Servanda
  • informatiemarkt
  • sport en spel
  • schuimparty

Servanda is de brede welzijnsorganisatie voor alle inwoners van Hardinxveld-Giessendam, jong en oud. Wij bundelen de kracht van inwoners, professinals en organisaties rondom persoonlijke en maatschappelijke vraagstukken.

We adviseren en ondersteunen inwoners, bieden activiteiten aan kinderen, jongeren en volwassenen aan, leggen verbindingen en versterken sociale structuren. Weet u dat we b.v. de Speel-In organiseren of mensen ondersteunen bij hun financiële administratie? Onze dienstverlening  komt tot stand door de enthousiaste inzet van vele vrijwilligers, vakkrachten, medewerkers en partners.

Locatie 

U vindt ons in de Ducdalf aan de Scheldestraat 1. U bent van harte welkom om bij ons binnen te lopen. 

Jaarverslagen

We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Heeft u een klacht dan horen we het graag en lossen het samen op. 

Graag delen we met u wat we hebben bereikt met onze werkzaamheden. Daarvoor maken we elk jaar een bondig jaarverslag. Nieuwsgierig? Klik dan op het jaarverslag dat u wilt inzien. 

Beleid

Uiteraard werken we binnen wettelijke kaders b.v. op het gebied van privacy en het signaleren van huiselijk geweld en hebben hier beleid op geformuleerd.

A- A A+

Contactgegevens

Scheldestraat 1
3371 SV Hardinxveld-Giessendam

Postbus 97
3370 AB Hardinxveld-Giessendam

T. 0184 61 27 71 (Bereikbaar van ma t/m do van 9.00 – 17.00 uur)
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons via social media

facebook twitter