Woensdagmiddag 9 maart organiseren we weer een leuke workshop voor kinderen in de basisschoolleeftijd!
Deze middag gaan we aan de slag met het zelf maken van bakkersklei en mag je een potje van klei maken op de draaischijf!
Denk eraan om niet je nieuwste kleding aan te trekken 😉
Deze creatieve middag is van 13:30 tot 15:00 uur, kosten zijn €1,00 inclusief wat drinken & lekkers.
Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan bij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W E L K O M !
 
klei
 

Woensdagmiddag 2 maart (voorjaarsvakantie) kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd van 13:30 tot 15:00 uur lekker komen spellen bij Servanda. Neem gerust je favoriete spelletje mee!
De kosten voor deze middag zijn €1,00 inclusief wat te drinken & eten.
Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W E L K O M !
 
Various board games, leisure, hobby. Background games. 

Woensdagmiddag 9 december kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd weer lekker creatief aan de slag in de Buurtkamer van Servanda. Een gezellige knutseluurtje rondom het thema kerst waarin kinderen gestimuleerd worden om hun eigen creativiteit te gebruiken. Van kerstkaart tot waxinelichthouder: het kan allemaal! 
Deze leuke activiteit zal plaatsvinden van 13:30 tot 14:30 uur bij Servanda, Scheldestraat 1 in Beneden-Hardinxveld. De kosten zijn € 1,00 inclusief wat drinken en lekkers. We werken met een klein groepje, mocht er veel animo zijn plannen we een extra knutseluurtje in.
Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
In de kerstvakantie zal Bibliotheek AanZet ook knutseluurtjes aanbieden, zodat er veel kinderen uit Hardinxveld-Giessendam lekker creatief aan de slag kunnen. Houd daarvoor hun website in de gaten.
 

kerst

 

Pagina 1 van 9

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten