Servanda stimuleert en ondersteunt graag bewonersinitiatieven. Dus heeft u een goed of leuk idee voor uw wijk of buurt? Dan kunt u contact opnemen met de buurtwerkers van Servanda. Samen kijken we naar uw initiatief om het tot een succes te maken. We ondersteunen je door samen mee te denken naar alle mogelijkheden van uw initiatief. De buurtwerkers maken gebruik van hun kennis, ervaring en netwerk om u zo goed mogelijk te ondersteunen of adviseren.

Bewonersinitiatieven met een bedrag tot €250,- hoeft geen aanvraagformulier in te vullen via Stuwkr8. Deze aanvragen kunnen doorlopend worden gedaan. Dus neem contact op met de buurtwerkers en dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Bewonersinitiatieven met een bedrag boven de €250,- gaat via Stuwkr8, dat verbonden is met de doelen van de Maatschappelijke Agenda (MAG). Dit betekent dat uw initiatief pas gehonoreerd wordt wanneer het voldoet aan de doelen van de MAG. Om uw initiatief tot een succes te leiden, ondersteunen de buurtwerkers u met alle enthousiasme. Dus neem contact op met de buurtwerkers en dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Meer informatie over Stuwkr8.

Heeft u een vraag?

Vanwege de Corona maatregelen is de buurtkamer helaas voorlopig gesloten. Wel kunt u Servanda van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur bereiken.

Bel 0184 - 612771
Of stuur een mail

Wij hopen u binnenkort weer in goede gezondheid te mogen begroeten.

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten