Servanda stimuleert en ondersteunt graag bewonersinitiatieven. Dus heeft u een goed of leuk idee voor uw wijk of buurt? Dan kunt u contact opnemen met de buurtwerkers van Servanda. Samen kijken we naar uw initiatief om het tot een succes te maken. We ondersteunen je door samen mee te denken naar alle mogelijkheden van uw initiatief. De buurtwerkers maken gebruik van hun kennis, ervaring en netwerk om u zo goed mogelijk te ondersteunen of adviseren.

Voor bewonersinitiatieven met een bedrag tot €500,- hoeft er geen aanvraagformulier ingevuld te worden. Deze aanvragen kunnen doorlopend worden gedaan. Dus neem contact op met de buurtwerkers en dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Bewonersinitiatieven met een bedrag boven de €500,- gaan via de MAG Hardinxveld-Giessendam. Dit betekent dat uw initiatief pas gehonoreerd wordt wanneer het voldoet aan de doelen van de MAG. Om uw initiatief tot een succes te leiden, ondersteunen de buurtwerkers u met alle enthousiasme. Dus neem contact op met de buurtwerkers en dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Voor meer informatie over de MAG verwijzen wij u naar: Home - MAG-HG

Heeft u een vraag?

Wij zijn op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar op 0184 - 612771. De telefoon wordt doorgeschakeld naar een van onze medewerkers.
Of stuur een e-mail.

We hopen u snel in De Ducdalf te mogen begroeten.


De huidige openingstijden van de buurtkamers van Servanda zijn als volgt:

Maandag, woensdag en donderdag van 10.00-11.30 in de Ducdalf.

Donderdagmiddag van 12.30-15.00 in 't Hart.

Heeft u vragen m.b.t. de Buurtkamer?

Bel 0184 - 612771
Of stuur een mail

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten