Helaas kunnen we niet meer om het Coronavirus heen. Door de constante stroom aan informatie en de geldende maatregelen kan het lastig zijn om een goed overzicht te hebben aan welke maatregelen u zich op dit moment dient te houden.

Via onderstaande link komt u op de website van Pharos, waar alle op dit moment geldende Corona maatregelen overzichtelijk zijn weergegeven. Bovendien is de website ook toegankelijk voor personen die de Nederlandse taal minder machtig zijn.

Voor meer informatie, zie: https://www.pharos.nl/coronavirus/ 

25-03-2020

In deze bijzondere tijd doen wij er alles aan dat onze dienstverlening niet stil komt te liggen ten gevolge van het coronavirus. Uw welzijn staat bij ons centraal. Wel nemen wij onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen en volgen strikt de adviezen van het RIVM en de overheid op. 
 
Welke maatregelen treffen wij?

 • In overleg met cliënten wordt besproken in hoeverre er de aankomende periode contact zal zijn en via welk medium. Onze medewerkers zijn opgeroepen om dit vooral via telefoon, app of video bellen te doen. Daar waar dit echt nodig is, vinden er nog face-to-face contacten op kantoor of thuis plaats. Deze afweging wordt gemaakt door jouw contactpersoon.
 • Servanda Sociaal Werk hanteert de maatregelen die het RIVM voorschrijft om de verspreiding van het virus (verder) te voorkomen. Dit zijn: 
  - Was je handen regelmatig. 
  - Gebruik papieren zakdoekjes. 
  - Hoest en nies in de binnenkant van je elle boog. 
  - Schud geen handen. 
  - Blijf thuis als je klachten (verkoudheid, hoesten, niezen, koorts) krijgt. 
  - Houd voldoende afstand (circa 1,5 meter).

Face-to-face contact 
In het geval dat face-to-face contact met onze medewerkers noodzakelijk is, vragen wij jou je verantwoordelijkheid te nemen met betrekking tot bovenstaande hygiëne- en afstandsmaatregelen. Dit betekent dat je het aan jouw contactpersoon meldt als je zelf verkouden of ziek bent of in contact bent gekomen met een drager van het virus. Jouw contactpersoon checkt ook telefonisch nog of je geen klachten hebt en neemt de hygiëne en afstandsnormen met je door. 

Mocht de situatie omtrent het virus en de regels rondom de dienstverlening veranderen, dan zullen wij dit op onze website en sociale mediapagina's aangeven. Bij vragen, neem gerust contact met ons op via jouw contactpersoon.

Tot slot willen we u wijzen op tips- en nieuwsberichten die op onze sociale mediapagina's gepubliceerd worden en u door deze lastige periode kunnen helpen. Daarnaast is er bij Servanda Sociaal Werk een speciale actie gestart m.b.t. het Coronavirus. Heeft u hulp nodig of wilt u juist hulp aanbieden voor mensen die het goed kunnen gebruiken? Belt u dan naar 0184 – 612771 (maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur). U kunt ons ook per e – mail bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het coronavirus kan (grote) gevolgen hebben voor uw bedrijf en werknemers. Het Rijk en de gemeente Hardinxveld-Giessendam bieden maatregelen en doen wat nodig is om u te ondersteunen. Via onderstaande link komt u op een speciaal ingerichte webpagina van de gemeente Hardinxveld - Giessendam, erop gericht u als ondernemer zo goed mogelijk te informeren over de ondersteuning die geboden wordt als gevolg van het coronavirus. Bovendien wordt deze pagina regelmatig van updates voorzien.

Klik op de link voor meer informatie: https://www.hardinxveld-giessendam.nl/Ondernemen/Handig/Hulp_voor_ondernemers 

Maatregel COVID-19 Virus

Vanwege het COVID-19 virus, oftewel het Coronavirus, moeten we u helaas mededelen dat Servanda tot en met 6 april alle acitiviteiten bij en van Servanda komen te vervallen. Uit voorzorg voor onze bezoekers, cliënten en de omgeving nemen we dit preventieve besluit. Wij houden jullie van de laatste ontwikkelingen op de hoogte.

Heeft u al contact met één van onze medewerkers dan kunt u hem/haar telefonisch of digitaal bereiken.

Ons algemene telefoonnummer, 0184-612771, is op werkdagen van 10:00 tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar. U kunt ons altijd een mail sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht u door de getroffen maatregelen rondom COVID-19 zich zorgen maken of knelpunten ervaren, bijvoorbeeld omdat uw kinderen de hele dag thuis zijn of dat u beperkt de deur uit kan en geen beroep kan doen op anderen, kunt u ons op bovenstaand telefoonnummer bereiken, wij denken graag met u mee.

Flyer hulpvraag en aanbod

Pagina 1 van 16

Heeft u een vraag?

Kom langs in de buurtkamer van Servanda (ma t/m vr van 9.30 tot 11.30 uur) aan de Scheldestraat 1.

Bel 0184 - 612771
Of stuur een mail

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten