Op woensdag 9 december zal er op het YouTube kanaal van Servanda sociaal werk de workshop “Kerststuk maken” te zien zijn. U kunt hieraan gratis mee doen!

In de online workshop wordt u stap voor stap meegenomen om een schitterend kerststuk te maken.

U heeft hier de volgende materialen voor nodig: amaryllisbol ( kleur is afhankelijk van uw eigen voorkeur, ik werk in dit stuk met voornamelijk witte bloemen), 3 hyacintenbollen in pot. Als uw schaal niet waterdicht is: een vuilniszak, 2 blokken oase ( afhankelijk van de grote van de schaal/ pot die u gaat gebruiken), krammen, mos, kerstgroen (conifeer, dennegroen, skimmia, eucalyptus etc), dennenappels, bus spuitsneeuw, kerstlampjes op batterijen, sate-prikkers, cocktailprikkers, wikkel ijzerdraad, takken bandwilg.

Verder kunt u natuurlijk naar eigen wens dingen toevoegen of weglaten, denk hierbij aan kerstballen, etc.

Vanwege de veiligheid is er voor gekozen geen kaarsen te gebruiken maar kerstlampjes op batterijen. Wij hopen u terug te zien op ons YouTube kanaal; www.servanda.nl, het rode balletje links boven aanklikken en dan video’s aanklikken. Hier kunt u meer filmpjes, wandelingen, beweegsessies en workshops gratis bekijken! Een aanrader voor de koude winterdagen. 

Vanaf donderdag 19 november mogen wij onze deuren weer openen! Uiteraard met de voor nu geldende maatregelen.

Mocht u zich door de getroffen maatregelen zorgen maken of knelpunten ervaren, bijvoorbeeld omdat u beperkt de deur uit kan en/of geen beroep kan doen op anderen dan kunt u ons op werkdagen bereiken op ons algemene telefoonnummer 0184-612771 (9:00 en 12:00 uur) of mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij denken graag met u mee. Voicemailberichten worden de eerstvolgende werkdag afgeluisterd en ik behandeling genomen.

Corona hulplijn

Corona regels vanaf 19 november 2020

Woensdagmiddag 9 december kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd weer lekker creatief aan de slag in de Buurtkamer van Servanda. Een gezellige knutseluurtje rondom het thema kerst waarin kinderen gestimuleerd worden om hun eigen creativiteit te gebruiken. Van kerstkaart tot waxinelichthouder: het kan allemaal! 
Deze leuke activiteit zal plaatsvinden van 13:30 tot 14:30 uur bij Servanda, Scheldestraat 1 in Beneden-Hardinxveld. De kosten zijn € 1,00 inclusief wat drinken en lekkers. We werken met een klein groepje, mocht er veel animo zijn plannen we een extra knutseluurtje in.
Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
In de kerstvakantie zal Bibliotheek AanZet ook knutseluurtjes aanbieden, zodat er veel kinderen uit Hardinxveld-Giessendam lekker creatief aan de slag kunnen. Houd daarvoor hun website in de gaten.
 

kerst

 

Vanwege de extra corona maatregelen is sporten/bewegen in de binnen- en buitenruimte helaas nog wat moeilijker geworden. Gelukkig is het nog wel mogelijk om bijvoorbeeld een wandeling te maken met twee personen of meer dan twee personen wanneer u één huishouden bent. Misschien bent u wel van plan om binnenkort een flinke herfstwandeling te maken, of heeft u dit onlangs gedaan? We zijn in ieder geval heel benieuwd naar jullie mooiste herfstfoto’s! Stuur je mooiste foto(‘s) in via onze Facebook en/of Instagram pagina met daarbij eventueel de locatie zodat anderen deze mooie plaatjes ook met eigen ogen kunnen zien. Bedankt!

Herfstfoto

Pagina 1 van 31

Heeft u een vraag?

Vanaf donderdag 19 november is de buurtkamer weer iedere maandag, woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 11.30 uur geopend voor bezoekers.

Bel 0184 - 612771
Of stuur een mail

Laatste nieuws

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten