Steeds meer Nederlanders hebben moeite met rondkomen. Geldt dat ook voor jou? Volg dan online de nieuwe Nibud-cursus Aan de slag met je geldzaken. Met deze cursus ga je zelf aan de slag om je geldzaken op orde te krijgen én te houden. Met veel informatie, handige tips, tools en tests over jouw situatie krijg en houd je grip op je geld. Deze cursus is beschikbaar tot 30 juni 2023

Online cursus Aan de slag met je geldzaken - Nibud

Afbeelding 2 persbericht 20 maart 2023

 

 

In 2022 was 60 procent van de Nederlanders financieel ongezond of kwetsbaar, tegen 50 procent in 2021. Ook kan slechts de helft (54 procent) van de huishoudens alle rekeningen zonder problemen betalen. Dat blijkt uit onderzoek naar de financiële gezondheid van Nederlandse huishoudens van Deloitte in samenwerking met het Nibud en Universiteit Leiden Heeft u vragen over uw financiële zaken of heeft u problemen met rondkomen? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 06-27 35 59 49 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afbeelding 1 persbericht 20 maart 2023

 

 

Dhr. Henk Vegt nam het initiatief tot deze bijeenkomsten en heeft de leiding op deze avonden. Hij heeft veel kennis en ervaring in zijn werk vanuit GGZ Yulius opgedaan bij het begeleiden van leerlingen met autisme in onderwijssituaties. Op basisscholen, voortgezet onderwijs en MBO was een frequent persoonlijke contact met de leerling, ouders, opvoeders, docenten en eventuele behandelaars een belangrijk onderdeel. Hij hoopt die achtergrond te kunnen inzetten tot een gezellige en waardevolle avond.

 

Autopia 

Pagina 1 van 87

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten