Online presentatie “ADHD”

Op het YouTube kanaal van Servanda is een presentatie te zien  over “ADHD”. Wat is ADHD nu eigenlijk, iedereen heeft daar zo zijn eigen gedachten bij, “mensen die druk zijn” maar kloppen deze aannames wel. En wist u dat er 3 vormen van ADHD zijn? 
In deze presentatie gaan we in op wat ADHD is en hoe er mee om te gaan als ouders, partner, kinderen, onderwijzend personeel en mantelzorgers en verder iedereen die er meer over wil weten, zodat er meer begrip en ruimte voor elkaar is.

Afbeelding1 persbericht 20 januari 2022

Alzheimercafé thema “Zorg en Dwang”

Alzheimercafé Hardinxveld-Giessendam zal op het YouTube kanaal van Servanda, vanaf 26 januari een presentatie verzorgen over “Zorg en Dwang”. 

Gespreksleider Petra de Ruiter van Alzheimercafé Hardinxveld-Giessendam spreekt hierover met Ellen Rozeveld, verpleegkundige en deskundige op het gebied van deze wetgeving. Er wordt uitleg gegeven wat de wet inhoudt en wat dit betekent voor u in de praktijk. Mocht u naar aanleiding van de uitzending vragen hebben dan kunt u deze stellen via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Digitale wandelingen
Op 26 januari wordt u meegenomen middels een digitale wandeling  naar “De Brabantse Biesbosch, wandelen op een mooie winterse dag”. U gaat weer een nieuw gebied zien met mooie natuur bij hoog water en…sporen van de bever.

Afbeelding2 persbericht 20 januari 2022

Ook kunt u nog genieten van de Alblasserwaard. Een fotoreportage gemaakt een paar dagen voor de kerst, weet u het nog? De eerste vorstperiode deed zijn intrede.

Afbeelding3 persbericht 20 januari 2022

U kunt ons vinden op het YouTube kanaal van Servanda via www.servanda.nl, rode icoontje aanklikken linksboven en selecteren op video’s.

Hier staan nog meer wandelingen, beweegsessies en informatieve presentaties voor u klaar, zodat er voor een ieder wat te zien, te luisteren en te bewegen is.

Afbeelding4 persbericht 20 januari 2022

 

Woensdagmiddag 9 februari kunnen we ein-de-lijk weer een leuke knutselmiddag voor kinderen organiseren!
Iedereen in de basisschoolleeftijd kan dan weer lekker creatief aan de slag bij Servanda, een gezellige middag waarin de kinderen worden gestimuleerd om hun eigen creativiteit te gebruiken.
De activiteit zal plaatsvinden van 13:30 tot 15:00 uur bij Servanda, Scheldestraat 1 in Beneden-Hardinxveld. De kosten zijn
€1,00 inclusief wat drinken & lekkers.
WELKOM! 
 
creatief kids 
 
 

Op het YouTube kanaal van Servanda zal op 19 januari een presentatie te zien zijn over “ADHD”. Wat is ADHD nu eigenlijk, iedereen heeft daar zo zijn eigen gedachten bij, maar kloppen deze aannames wel.

In deze presentatie gaan we in op wat ADHD is en hoe er mee om te gaan als ouders, partner, kinderen, onderwijzend personeel en mantelzorgers zodat er meer begrip en ruimte voor elkaar is.

Afbeelding1 persbericht 12 januari 2022

Verder kunt u genieten op 12 januari van een fotoreportage; “De Alblasserwaard in december”. Weet u nog…de eerste vorstperiode een paar dagen voor de kerst?

 Het gaf schitterende plaatjes, helaas was het van korte duur. Daarom willen we de beelden met u delen, zodat u kunt genieten van de mooie natuur in de Alblasserwaard.

Afbeelding2 persbericht 12 januari 2022

U kunt ons vinden op het YouTube kanaal van Servanda via www.servanda.nl, rode icoontje aanklikken linksboven en selecteren op video’s.

Hier staan nog meer wandelingen, beweegsessies en informatieve presentaties voor u klaar, zodat er voor een ieder wat te zien, te luisteren en te bewegen is.

Afbeelding3 persbericht 12 januari 2022

 

Kerst Nieuw

Ook in week 52 (27 t/m 31 december) is Servanda telefonisch en per e - mail te bereiken.

Tel.: 0184 - 612771 

E - mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pagina 1 van 55

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten