2

Wist je dat ANWB AutoMaatje in Hardinxveld-Giessendam al bijna 5 jaar actief is! Deze geweldige vervoersdienst draait op de vrijwillige inzet van onze chauffeurs en planners en maakt het leven van de inwoners van Hardinxveld minder eenzaam. Zij kunnen makkelijker op pad en zijn minder afhankelijk van anderen in hun omgeving.

Voor Boven-Hardinxveld zijn we nog op zoek naar vrijwillige chauffeurs. Omdat de deelnemer een onkostenvergoeding van €0,35 vanaf het huis van de chauffeur betaalt willen we ook de kosten voor deelnemers in Boven-Hardinxveld zo laag mogelijk houden. Ben je woonachtig in Boven-Hardinxveld en heb je nog wat tijd beschikbaar? Neem dan contact met ons op. Het mooie aan dit vrijwilligerswerk is het sociale contact met de deelnemers en de flexibiliteit in jouw uren als vrijwilliger. Je zit niet vast aan dag(deel) in de week en bepaalt zelf of je een ritje wel of niet kunt rijden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Servanda op telefoonnummer (0184) 612 771 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Pagina 1 van 107

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten