Twijfel je of Home-Start iets voor jouw en je gezin kan betekenen? Denk je na over vrijwilligerswerk maar heb je nog vragen?
Sluit dan aan bij onze ontmoeting online!Op donderdag 1 december vertellen een vrijwilliger en ouder wat Home-Start voor hun betekent. Maak vrijblijvend kennis met ons. Woon je in Sliedrecht dan ben je ook van harte welkom!
 
ontmoetingen online home start

Mantelzorgsalon

De Mantelzorgsalon is iedere vrijdagmiddag open van 15 tot 17 uur in de Ducdalf, Scheldestraat 1 in Hardinxveld. Hier komen (ex) mantelzorgers samen voor een bakkie en een praatje. Ook partners zijn van harte welkom!

 Het doel van deze bijeenkomsten is ontmoeten, delen en verbinden. Ook voor ondersteuningsvragen kunt u hier terecht.

Op 2 december zal er een presentatie gegeven worden “Wegwijs in voorzieningen in de zorg”. Ziet U soms door de bomen het bos niet meer en weet u niet waar u voor wat terecht kunt?

We hopen door middel van deze presentatie wat meer duidelijkheid te geven.

YouTubekanaal Servanda

Vanaf 30 november zal de Presentatie; “Diabetes type 2”,  in de volksmond “Suikerziekte” te zien zijn. Welke mensen lopen een verhoogd risico? Hoe kan je het mogelijk voorkomen? De diagnose Diabetes type 2 heeft namelijk toch een forse impact op je dagelijks leven.

Afbeelding6 persbericht 23 november 2022

U kunt ons vinden via www.servanda.nl, rode icoontje linksboven aanklikken en selecteren op video’s. U kunt op dit kanaal vele informatieve presentaties, wandelingen en beweegsessies vinden door te selecteren op live en video’s.  Zo is er voor een ieder wat te bekijken, te beluisteren en te bewegen.

Kijk ook eens naar de creatieve digitale workshops; “Hoe maak ik een kerststuk”,” Kerst toen en nu” met leuke activiteiten om zelf te maken.

 

 

Servanda sociaal werk organiseert een interactief en digitaal winterprogramma.
Op woensdag en vrijdagmiddag, vanaf 7 december vanaf 14.00 uur.
U kunt zich vanuit huis zich digitaal aansluiten om mee naar de kinderdijk, de Koperen Knop of naar de Gorichem te gaan. Samen te knutselen of online een verhaal te lezen vanuit de bibliotheek.
Zo kunt u andere deelnemers ontmoeten om samen de bijzondere eindejaarssfeer mee te maken.

Servanda organiseert dit winterprogramma i.s.m Ontmoetingen Online. Een project onder de vleugels van ANNA (www.annaexperiences.com).
Vanuit een besloten digitale omgeving wordt de mogelijkheid geboden om interactief met elkaar onderweg te gaan, elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. De bijeenkomsten of sessies duren tot aan een uur, en staan onder leiding van een van onze sessieleiders en/of samenwerkingspartners.
Deelname is eenvoudig. U kunt uzelf aansluiten via de eigen televisie en vertrouwde afstandsbediening of via uw eigen tablet, laptop of computer.
Na aanmelding ontvang u een persoonlijke inloglink waarmee u op het sociale platform wordt aangesloten bij de sessie naar keuze.

Ervaar bij ons de kracht van online gezamenlijke activiteiten. Van steun en samenzijn in de wat donkere tijd rondom de zonnewende. Het platform biedt de mogelijkheden om nieuwe vriendschappen en mooie relaties te laten ontstaan.

Voor meer informatie en het gehele winterprogramma kunt u contact opnemen met Servanda Sociaal Werk | 0184-612771; Yannick Hurkmans of Floor van Haasteren

Meer informatie en het gehele winterprogramma vanuit Ontmoetingen Online kunt u vinden via:
www.annaexperiences.com – Projecten – Ontmoetingen Online
Aanmelden voor (een van) de sessies kan via
www.annaexperiences.com – Inschrijven – als sessiedeelnemer

Pagina 1 van 79

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten