• Colorrun
  • sport en spel
  • Met elkaar
  • schuimparty

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten

Servanda Sociaal Werk zoekt versterking! Per 1 september zijn wij op zoek naar een Coördinator voor het project ANWB AutoMaatje voor 8 uur per week. Als Coördinator maak je de planning en de matches, ben je het aanspreekpunt en zorg je voor een overzicht van taken en medewerkers. Aanvullende informatie is te vinden in de vacaturetekst hieronder.

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Stuur dan je motivatie en CV vóór 20 augustus a.s. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacature coordinator Automaatje juli 2019 def 15 juli 1

 

Servanda Sociaal Werk zoekt versterking! Per 1 september zijn wij op zoek naar een Teamcoach. In eerste instantie voor 16 uur per week, met mogelijke uitbreiding van uren vanaf 2020. Als Teamcoach ben je de dagelijkse leidinggevende van het team en draag je zorg voor het functioneren van het team ten behoeve van de inwoners van Hardinxveld - Giessendam. Aanvullende informatie is te vinden in de vacaturetekst hieronder.

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Stuur dan je motivatie en CV vóór 18 juli 2019 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

20190704 Vacature Teamcoach Servanda Hardinxveld Giessendam

Het is bijna zover! Donderdag 22 augustus gaan we van start met de 41ste Speel-In! In en rond de sporthal De Wielewaal, Cornelisweer 2, in Hardinxveld-Giessendam zijn er van 22 t/m 28 augustus een heleboel hoeken ingericht waar verschrikkelijk veel leuke dingen in te doen zijn. De Speel-In is voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar. 

Je kunt vanaf 10 juli je weekbandje kopen bij de volgende voorverkoopadressen: Top1Toys, Sportshop André Vlot, Bibliotheek Beneden-Hardinxveld, Kapsalon Kamsteeg, Hoogvliet of bij De Ducdalf. Een weekbandje kost €10,00 en kan alleen gepast betaald worden.

Voor informatie kunt u een berichtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met telefoonnummer 0184-612771. Neem eens een kijkje op www.speelin.nl

 

Pagina 1 van 7

A- A A+

Laatste nieuws

Cursus keramiek voor kinderen
15 juli 2019 15:58Cursus keramiek voor kinderen
Koken met elkaar!
14 juli 2019 08:11
Week van de Ontmoeting
10 juli 2019 19:25