🐔 WAT EEN LEUKERDS 🐔!

Ben je tussen de 7 & 12 jaar en wil je ook graag deze leuke kippen komen maken bij Servanda?

Donderdag 5 & 19 maart kun je onder begeleiding van vrijwilligers Carin & Estella lekker creatief aan de slag, van het maken van de kippen tot het glazuren.

Kosten voor deze tweeweekse cursus zijn €5,00 inclusief alle materialen.
De lessen zijn van 15:30 tot 17:00 uur.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan door een mailtje te sturen naar Davinia via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

87177695 2553930378184126 8860882350465089536 o

 

Sinds kort is er een nieuwe collega te vinden bij Servanda, dus de hoogste tijd voor een voorstelrondje:

Hallo! Mijn naam is Yannick Hurkmans en sinds 3 februari ben ik nieuw bij Servanda. Als buurtwerker is mijn focusgebied Boven-Hardinxveld en daarnaast ben ik elke donderdag- en vrijdagochtend van 09:30 tot 11:30 uur te vinden in de Buurtkamer, Scheldestraat 1 in Hardinxveld-Giesendam.

Als buurtwerker werk ik met bewoners, bewonersinitiatieven en vrijwilligers in Boven-Hardinxveld om samen te kijken naar de (individuele) maatschappelijke problemen en oplossingen. Daarbij ga ik ook het sociale netwerk versterken door de lokale organisaties met elkaar te verbinden. Want ik geloof in de kracht van de lokale bewoners, om iedereen samen te verbinden door aandachtig te luisteren en te werken.

Door mijn brede sociale achtergrond heb ik veel interesses, zoals: persoonlijke ontwikkeling, deel-maatschappij, muziek, groene vingers en nog veel meer. Dus spreek mij aan op het moment dat je iets wilt delen over jezelf, over Boven-Hardinxveld of als je het vooral leuk vindt om een praatje te maken. Omdat het gebied nog nieuw voor mij is, ben ik van plan om in het begin aandachtig te monitoren naar de interesses en mogelijkheden van de bewoners van Boven-Hardinxveld. Dus waar kan ik jullie vinden en hoe kom ik met jullie in contact om samen aan de slag te gaan? Stuur mij een mail, bel mij (06-11117402) of kom langs in de Buurtkamer.

Wil je contact met mij opnemen? Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kan mij vooral vinden op de maandag, donderdag en vrijdag.

Hopelijk tot snel,

Yannick Hurkmans

Foto Yannick

Ook dit voorjaar wordt er weer een fietscursus georganiseerd voor de inwoners van Hardinxveld – Giessendam, en wel op de volgende data:

· Zaterdag 18 april
· Zaterdag 9 mei
· Zaterdag 16 mei
· Zaterdag 30 mei
· Zaterdag 6 juni
· Zaterdag 13 juni
· Zaterdag 20 juni
· Zaterdag 27 juni
· Zaterdag 4 juli (optioneel)
· Zaterdag 11 juli (optioneel)

Wil je in 8 tot 10 lessen graag (opnieuw) leren fietsen? Dan kunnen wij je daarbij helpen. Ook zijn we nog op zoek naar vrijwilligers, dus mocht je op één of meerdere zaterdagen kunnen/willen helpen dan is je aanmelding van harte welkom.

Voor aanmelden of vragen over de fietscursus kun je terecht bij sportcoach Maarten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 – 82313592.

Sommige kinderen zijn gevoeliger voor indrukken en prikkels en merken meer signalen en details op. 

 

Trudemieke Wingelaar, kindercoach bij Twist#, is bij deze Ouders voor Elkaar bijeenkomst aanwezig. 

Zij neemt jullie mee in de wereld van hooggevoeligheid. Wat zijn de kenmerken van hooggevoeligheid bij kinderen en wat zijn de voor- en nadelen hiervan. 

Hoe ga je als ouder om met de hooggevoeligheid van je kind(eren)? 

Ouders/verzorgers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om onder het genot van een bakje koffie/thee met elkaar en Trudemieke in gesprek te gaan; elkaar tips te geven en ervaringen uit te wisselen. 

Bibliotheek AanZet zorgt voor een boekentafel vol interessante boeken rondom het thema en een handige boekenlijst om mee te nemen. 

Wanneer        : 13 maart 2020 

Locatie           :  Servanda; Scheldestraat 1 in Hardinxveld-Giessendam 

Tijd                 :  9:00 tot 10:30 uur (inloop vanaf 8:45 uur) 

Kosten           : € 2,50 inclusief koffie/thee  

Aanmelden    :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

photo 1476950648868 16c7dca9499c

Pagina 1 van 15

Heeft u een vraag?

Kom langs in de buurtkamer van Servanda (ma t/m vr van 9.30 tot 11.30 uur) aan de Scheldestraat 1.

Bel 0184 - 612771
Of stuur een mail

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten