Bent u het overzicht tussen uw inkomsten en uitgaven kwijt en wilt u weer “grip op uw financiën” krijgen, meld u zich dan voor een intake bij Servanda. Onze Thuisadministratie helpt u graag weer op weg en ondersteunt u om weer overzicht en inzicht te verkrijgen bij uw financien/administratie; o.a. bij het opstellen van een budgetplan, het afspreken van betalingsregelingen, aanvragen van diverse minimaregelingen, aanvragen van toeslagen en kwijtscheldingen etc. Ook bieden wij ondersteuning bij budgettering, schulden en begeleiden wij u in het traject naar budgetbeheer en schuldhulpverlening.

 

Financieel spreekuur Bibliotheek AanZet: 

Elke dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur zijn wij aanwezig in de Bibliotheek AanZet (Pietersweer 34) om u met al uw hulpvragen m.b.t. uw administratie, financiën en/of sociaal juridische zaken te ondersteunen. U bent van harte welkom!

 

Coordinator Thuisadministratie | Budgetcoach 

Arianne website juiste

Arianne Timmer  
Telefoon: 06-27355949 

Wilt u contact opnemen? Vul dan het contactformulier in.
Neem tevens eens een kijkje in onze activiteitenkalender voor het meest recente overzicht van de activiteiten die wij aanbieden.

Heeft u een vraag?

Wij zijn op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar op 0184 - 612771. De telefoon wordt doorgeschakeld naar een van onze medewerkers.
Of stuur een e-mail.

We hopen u snel in De Ducdalf te mogen begroeten.


De huidige openingstijden van de buurtkamers van Servanda zijn als volgt:

Maandag, woensdag en donderdag van 10.00-11.30 in de Ducdalf.

Donderdagmiddag van 12.30-15.00 in 't Hart.

Heeft u vragen m.b.t. de Buurtkamer?

Bel 0184 - 612771
Of stuur een mail

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten