Heeft u interesse in vrijwilligerswerk? Structureel of wellicht maar eenmalig? We denken met u mee over alle mogelijkheden die Hardinxveld-Giessendam (of daarbuiten) te bieden heeft. Hiervoor nodigen we u graag uit in de buurtkamer om nader kennis te maken en alle wensen, talenten en mogelijkheden op een rijtje te zetten. 

Als u vrijwilligers zoekt, kunt u uw vacature op de digitale vacaturebank laten plaatsen. Wilt u dat we meedenken over hoe u het beste op zoek kunt gaan naar nieuwe vrijwilligers of via welke kanalen u de vacature nog meer kunt plaatsen, dan is dit ook mogelijk. 

De buurtwerkers zijn te bereiken via: 0184-612771 en daarnaast kunt u op maandag-, woensdag en donderdagochtend tussen 10:00 – 11:30 uur aanschuiven voor koffie of thee in buurtkamer de Ducdalf. Daar gaan we graag met u in gesprek. 

Neemt u ook gerust eens een kijkje op onze vrijwilligersvacaturebank. Hier vindt u een overzicht van vrijwilligersfuncties die er in de gemeente Hardinxveld-Giessendam te vinden zijn.

 

De buurtwerker

Ria de Mul
Telefoon: 06-25248570                  

 

 

Wilt u contact opnemen met onze buurtwerkers? Vul dan het contactformulier in.

Neem tevens eens een kijkje in onze activiteitenkalender voor het meest recente overzicht van de activiteiten die wij aanbieden.

Heeft u een vraag?

Wij zijn op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar op 0184 - 612771. De telefoon wordt doorgeschakeld naar een van onze medewerkers.
Of stuur een e-mail.

We hopen u snel in De Ducdalf te mogen begroeten.


De huidige openingstijden van de buurtkamers van Servanda zijn als volgt:

Maandag, woensdag en donderdag van 10.00-11.30 in de Ducdalf.

Donderdagmiddag van 12.30-15.00 in 't Hart.

Heeft u vragen m.b.t. de Buurtkamer?

Bel 0184 - 612771
Of stuur een mail

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten