Heeft u interesse in vrijwilligerswerk? Structureel of wellicht maar eenmalig? We denken met u mee over alle mogelijkheden die Hardinxveld-Giessendam (of daarbuiten) te bieden heeft. Hiervoor nodigen we u graag uit in de buurtkamer om nader kennis te maken en alle wensen, talenten en mogelijkheden op een rijtje te zetten. 

Als u vrijwilligers zoekt, kunt u uw vacature op de digitale vacaturebank laten plaatsen. Wilt u dat we meedenken over hoe u het beste op zoek kunt gaan naar nieuwe vrijwilligers of via welke kanalen u de vacature nog meer kunt plaatsen, dan is dit ook mogelijk. 

De buurtwerkers zijn te bereiken via: 0184-612771 en daarnaast kunt u elke ochtend tussen 09:30 – 11:30 uur aanschuiven voor koffie of thee in de buurtkamer. Daar gaan we graag met u in gesprek. 

Neemt u ook gerust eens een kijkje op onze vrijwilligersvacaturebank. Hier vindt u een actueel overzicht van alle vrijwilligersfuncties die er in de gemeente Hardinxveld – Giessendam te vinden zijn.

Medewerkers Buurtwerk

 Sylvia

  SHE0393

Sylvia de Ruijter – van Iperen    Yannick Hurkmans

Telefoon: 06-82313548              Telefoon: 06-11117402 

Wilt u contact opnemen met onze buurtwerkers? Vul dan het contactformulier in.

Neem tevens eens een kijkje in onze activiteitenkalender voor het meest recente overzicht van de activiteiten die wij aanbieden.

Heeft u een vraag?

Kom langs in de buurtkamer van Servanda, per 8 juni zijn we weer elke maandag- en donderdagmorgen open van 10.00 uur tot 11.30 uur.

Bel 0184 - 612771
Of stuur een mail

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten