Wij zijn blij u namens een groot aantal zorgverleners en Servanda te kunnen vertellen dat sinds 1 april 2019 ook in Hardinxveld–Giessendam het programma Welzijn op Recept wordt uitgevoerd.
Welzijn op Recept is een programma voor mensen die na een moeilijke periode en/of tegenslagen moeite hebben om (opnieuw) een vitale draai aan het leven te geven.

Welzijn op Recept wordt ook wel een alternatief voor het ‘traditionele recept’ of voor het ‘traditionele pilletje’ genoemd en is bedoeld voor mensen met bijvoorbeeld psychosociale vragen. Door deel te nemen aan Welzijn op Recept ontdekken mensen hun passies en talenten en leren ze ook nieuwe mensen kennen; en kunnen zij op een actieve manier anders leren omgaan met klachten of vragen.

Met Welzijn op Recept krijgt iemand dus een duwtje in de rug om een nieuwe wending aan het leven te geven. Iedere inwoner uit Hardinxveld–Giessendam, jong en oud, kan deelnemen aan het programma.

Wilt u meer informatie omtrent Welzijn op Recept in uw gemeente?
Neem gerust contact op met sportcoach Maarten Hendrickx via 06 – 82313592 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatie kunt u ook vinden in onze flyer en via de website van het Landelijk Kennisnetwerk Welzijn op Recept www.welzijnoprecept.nl waar u onder meer kunt lezen dat inmiddels in 88 gemeenten met dit programma wordt gewerkt.

Flyer welzijn op recept Flyer welzijn op recept

pdfDownload de flyer Welzijn op Recept

Heeft u een vraag?

Wij zijn op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar op 0184 - 612771. De telefoon wordt doorgeschakeld naar een van onze medewerkers.
Of stuur een e-mail.

We hopen u snel in De Ducdalf te mogen begroeten.


De huidige openingstijden van de buurtkamers van Servanda zijn als volgt:

Maandag, woensdag en donderdag van 10.00-11.30 in de Ducdalf.

Donderdagmiddag van 12.30-15.00 in 't Hart.

Heeft u vragen m.b.t. de Buurtkamer?

Bel 0184 - 612771
Of stuur een mail

Welzijnsrecept

Download het welzijnsrecept en neem het ingevuld mee naar Servanda om aan te melden.

Welzijn op recept aanmeldformulier

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten