Afbeelding Automaatje

Heeft u een oproep gehad voor de vaccinatie voor Covid 19 van het RIVM, maar kunt u niet zelf naar de vaccinatielocatie komen?

ANWB AutoMaatje helpt!

Voor meer informatie of het aanvragen van een rit naar de vaccinatielocatie, kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur bellen naar Servanda (0184) 612 771 of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samen komen we er wel!

Logo ANWBLogo Servanda Sociaasl Werk
 

Afbeelding Automaatje

Ook in Hardinxveld-Giessendam hebben veel ouderen een uitnodiging van het RIVM ontvangen om zich te laten vaccineren tegen COVID 19. ANWB Automaatje biedt de mogelijkheid om minder mobiele personen naar de vaccinatielocatie te brengen. ANWB AutoMaatje heeft al een groot aantal vrijwillige chauffeurs, maar dat aantal is nog niet genoeg om al deze speciale ritten te kunnen uitvoeren.

Wil je ook graag je steentje bijdragen en hulp bieden aan de mensen in je omgeving, meld je dan nu aan als chauffeur. Dit kan door op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur contact op te nemen met Servanda op telefoonnummer (0184) 612 771 of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naast een goed gevoel iets voor je medemens te kunnen betekenen in deze tijd dat het er op aan komt, ontvang je als vrijwilliger voor elke gereden kilometer een vergoeding van € 0,30.  
We hopen van harte dat je mee kan doen, alvast erg bedankt! Samen komen we er wel!

Banner ANWB automaatjeKunt u vanaf 1 januari 2021 geen gebruik meer maken van de Drecht- en Wijkhopper? ANWB AutoMaatje staat voor u klaar! Tijdens de lockdown rijden we alleen voor de medisch en sociaal noodzakelijke ritten. Uiteraard met inachtneming van de huidige RIVM-maatregelen (mondkapje verplicht).

Voor meer informatie of het aanvragen van een rit kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur bellen naar Servanda (0184) 612 771 of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Samen komen we er wel! 

 

Pagina 1 van 3

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten