Mijn naam is Frank Groen en ik ben 30 jaar geleden geboren in Rotterdam. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek. Een veilige hobby voor deze tijden.

Ik ben juridisch geschoold en heb de afgelopen jaren dan ook verschillende functies in deze wereld mogen vervullen. Met deze bagage hoop ik nu als Sociaal Raadsman het een en ander te kunnen bijdragen in Hardinxveld-Giessendam. 

U kunt mij bereiken via onderstaande contactgegevens:

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 06-11059919 

 

Wilt u weer “grip op uw financiën” krijgen, meld u dan aan voor een intake bij Servanda. Onze ThuisAdministratie helpt u graag weer op weg en ondersteunt u o.a. bij het opstellen van een budgetplan, het afspreken van betalingsregelingen, aanvragen van minimaregelingen, toeslagen en kwijtscheldingen etc. Ook bieden wij ondersteuning bij schulden en begeleiden in het traject naar budgetbeheer en schuldhulpverlening. Tevens kunt bij ons terecht voor kosteloze informatie, advies of ondersteuning bij Sociaaljuridische vragen.        

Contact donderdag: Frank Groen 06-11059919 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag: Arianne Timmer 06-27355949 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).  

TASJD

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten