BB mei 2024

 

‘Het gaat goed!’ was de opmerking van meldster tijdens ons nazorggesprek in een buurtbemiddelingscasus.

Door onze toegewijde vrijwilligers is er weer een buurtbemiddelingszaak positief afgerond. Niet alleen ontzettend fijn voor de buren zelf, maar ook voor onze vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten in deze zaak.

Wil jij je ook inzetten voor het dorp en krijg je energie van het bemiddelen tussen buren? Dan kom ik graag in contact met je.


Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar mensen die beschikken over goede sociale vaardigen, die onbevooroordeeld naar anderen kunnen luisteren en in een conflict onpartijdig kunnen blijven. Je vindt het leuk om naar mensen te luisteren en bent geïnteresseerd in het verhaal achter een klacht of probleem. Je gaat graag de uitdaging aan om buren met elkaar in gesprek te brengen en hen samen te begeleiden naar een oplossing.

Training en begeleiding 
Het is boeiend, nuttig en afwisselend vrijwilligerswerk. Het kost u gemiddeld enkele, door u zelf te plannen, uren per maand. U krijgt vanuit de organisatie een training in het voeren van bemiddelingsgesprekken. Naast de training ontvangt u begeleiding van een coördinator, bijscholing en is er geregeld uitwisseling van ervaringen met de collega-bemiddelaars. Je ziet je collega-bemiddelaars daarnaast geregeld omdat je bij een buurtbemiddelingszaak altijd met één andere collega-bemiddelaar op pad gaat.

Denk je nu: dit ben ik! Dan kom ik graag in contact om kennis met je te maken.

Je kunt mij bellen op 06-27103126 of mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Speciaal voor werkenden organiseert Servanda vanaf maandag 4 maart op iedere eerste en derde maandag van de maand avondinloopspreekuren. 

U bent van harte welkom tussen 18:30 uur en 20:00 uur voor al uw financiële en juridische vragen! Vooraf aanmelden is niet nodig.

Financieel Juridisch spreekuur plaatsen

 

 

thumbnail image003

‘Even kennismaken’

Ik ben Cherlay en ik ben eind 2023 gestart als sociaal raadsvrouw binnen Servanda. Nu ik inmiddels goed gesetteld ben, wil ik graag mijn prachtige vak onder de aandacht brengen.

Sociaal Raadslieden is in het leven geroepen om inwoners van Hardinxveld-Giessendam te ondersteunen bij financiële- en juridische hulpvragen als zij dat zelf niet kunnen. U kunt mij dan ook zien als een juridische huisarts en ik kijk graag met u mee!

Mocht u dus met een juridische vraag/probleem zitten of een financiële vraag hebben en zou u hier graag ondersteuning of advies bij willen hebben? Dan nodig ik u graag uit om contact met mij op te nemen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op mijn 06-27103126. U kunt natuurlijk ook altijd binnenlopen bij Servanda. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdagochtend en woensdagochtend.

Ik zie u dan graag!

Pagina 1 van 2

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten