Speciaal voor werkenden organiseert Servanda vanaf maandag 4 maart op iedere eerste en derde maandag van de maand avondinloopspreekuren. 

U bent van harte welkom tussen 18:30 uur en 20:00 uur voor al uw financiële en juridische vragen! Vooraf aanmelden is niet nodig.

Financieel Juridisch spreekuur plaatsen

 

 

thumbnail image003

‘Even kennismaken’

Ik ben Cherlay en ik ben eind 2023 gestart als sociaal raadsvrouw binnen Servanda. Nu ik inmiddels goed gesetteld ben, wil ik graag mijn prachtige vak onder de aandacht brengen.

Sociaal Raadslieden is in het leven geroepen om inwoners van Hardinxveld-Giessendam te ondersteunen bij financiële- en juridische hulpvragen als zij dat zelf niet kunnen. U kunt mij dan ook zien als een juridische huisarts en ik kijk graag met u mee!

Mocht u dus met een juridische vraag/probleem zitten of een financiële vraag hebben en zou u hier graag ondersteuning of advies bij willen hebben? Dan nodig ik u graag uit om contact met mij op te nemen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op mijn 06-27103126. U kunt natuurlijk ook altijd binnenlopen bij Servanda. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdagochtend en woensdagochtend.

Ik zie u dan graag!

Cherlay

Ik ben Cherlay Garskamp en een geboren en getogen Gorkummer. Ik ben heel bekend met de regio en het is fijn om hier weer te kunnen werken. 

Tijdens en na mijn rechten opleiding heb ik in verschillende rollen het juridische werkveld mogen bestieren en sinds half oktober 2023 ben ik dus werkzaam als Sociaal Raadsvrouw vanuit Servanda. Een schoen die mij goed past en waar ik mijn passie voor de juridische wereld weer helemaal tot bloei kan laten komen.

Indien u juridisch advies wenst of ondersteuning nodig heeft hierin, dan kunt u mij bereiken op 06-27103126 of u kunt mij mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pagina 1 van 2

Servanda ondersteuning

Servanda vrijwilligers/werk

Servanda mantelzorger

Servanda activiteiten