• Servanda
  • informatiemarkt
  • activiteiten senioren
  • activiteiten kinderen
  • sport en spel
  • schuimparty

Samen zorgen we voor elkaar en zien naar elkaar om. Met elkaar zorgen we dat iedereen mee kan doen en voldoende zorg ontvangt. Dat is vaak vanzelfsprekend en geeft voldoening. En soms roept dat vragen op en is extra hulp nodig. Servanda kan u adviseren en ondersteuning bieden.

Steunpunt Vrijwilligerswerk

Wilt u vrijwilligerswerk doen en weet u niet goed wat de mogelijkheden zijn? Of zoekt u als vereniging of maatschappelijke organisatie vrijwilligers? We adviseren, ondersteunen en begeleiden. Ook brengen we de vraag en het aanbod bij elkaar en zoeken daarbij altijd naar maatwerk dat bij u past. Vacatures maken we bekend op de vrijwilligersvacaturebank op onze website. 

Steunpunt mantelzorg

Zorgt u als mantelzorger (langdurig) voor een naaste? Dat is vanzelfsprekend en geeft voldoening maar vraagt soms ook veel van u. Heeft u vragen over uw specifieke situatie denken wij met u mee. Samen lopen we de vragen door en kijken ook naar de mogelijkheden die er zijn om u te ontlasten. U kunt zich inschrijven als mantelzorger en dan ontvangt u informatie over alle activiteiten, zoals de mantelzorgbijeenkomsten. Ook kunt u aangeven of u in aanmerking wilt komen voor de mantelzorgwaardering van de gemeente.

Week van de mantelzorg

Van 6 t/m 10 november 2017 zetten we alle mantelzorgers in het zonnetje. Samen met lokale partners zorgen we voor een veelzijdig programma aan activiteiten waar u uit kunt kiezen en zonder kosten kunt deelnemen. Het programma maken we via het Kompas en op onze website bekend.

Dementie

Heeft u te maken met dementie in uw omgeving en heeft u vragen of een luisterend oor nodig? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Ook kunt u deelnemen aan de maandelijkse bijeenkomsten van het Alzheimercaf√© voor informatie en ontmoeting met andere die met dementie te maken hebben. 

A- A A+

Contactgegevens

Scheldestraat 1
3371 SV Hardinxveld-Giessendam

Postbus 97
3370 AB Hardinxveld-Giessendam

T. 0184 61 27 71
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons via social media

facebook twitter