• Servanda
  • informatiemarkt
  • sport en spel
  • schuimparty

Op dinsdag 23 oktober is ons kantoor gesloten wegens een studiedag voor het personeel. Woensdag 24 oktober staan wij om 09.00 uur weer voor u klaar. 

Woensdagmiddag 12 december van 14.00 – 15.30 uur komen medewerkers van Natuurcentrum Gorinchem uitleg geven over het hergebruiken van grondstoffen en recyclen van ons dagelijkse afval. Daarnaast gaan we lekker creatief aan de slag en spelen we het vuilnisbakkenspel! Kortom: een ontzettend leuke afwisselende middag! Het is de bedoeling dat je deze middag en leeg PET-flesje en een glazen pot meeneemt! Ben je tussen de 4 en 12 jaar een wil je deelnemen aan deze activiteit? Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan door een mailtje te sturen naar Davinia via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 0184-612771. Let op: maximaal 30 kinderen kunnen zich voor deze activiteit inschrijven. Kosten zijn € 2,00 inclusief wat te eten en drinken.
Servanda kun je vinden aan de Scheldestraat 1 in Hardinxveld. afvalspel

Woensdagmiddag 7 november kunnen kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar onder leiding van mevrouw de Kok een workshop vilten komen volgen. Vilten is een oeroude techniek, waarbij je losse wol door middel van wrijving, warmte en zeepwater laat vervilten. Door het krimpen van de wol vezels, die in elkaar grijpen, ontstaat een plat lapje. ViltentasjeWe beginnen deze middag met een oefening, waarna we aan de slag gaan met het maken van een klein tasje. Als er nog tijd over is kunnen jullie b.v. nog een bloem of kralen maken.
De middag is van 14 tot ongeveer 16 uur, de kosten zijn €2,50 inclusief wat drinken en lekkers.
Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan door een mailtje te sturen naar Davinia via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar Servanda via telefoonnummer 0184-612771. Let op: er is plaats voor maximaal 20 kinderen.

Dinsdagavond 30 oktober organiseren Waardeburgh en Servanda een informatiebijeenkomst voor mantelzorgers in de Peulenhof in Hardinxveld-Giessendam. Het thema is Autisme. Bent u geen mantelzorger, maar heeft u wel interesse dan bent u uiteraard ook van harte welkom. Herman Wieringa van Stichting MEE zal informatie geven over Autisme binnen het gezin of de familie en hoe daar mee om te gaan. Hij maakt hierbij gebruik van de ABC training, ofwel het Autisme Beleving Circuit, ontwikkeld door Autisme Centraal in België. Het is een laagdrempelige manier om te leren over autisme, maar zeker ook een manier die diepgang geeft.
Het ABC geeft je handvatten om na de training beter af te kunnen stemmen op mensen met autisme, zowel privé als beroepsmatig. De avond start om 19:30 uur in de recreatiezaal van de Peulenhof, Venusstraat 1. Let op, de ingang bevindt zich aan de Peulenlaan.U bent van harte welkom. Deelname is kosteloos. Heeft u vragen neem dan contact op met Servanda via 0184-612771 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pagina 1 van 7

A- A A+

Contactgegevens

Scheldestraat 1
3371 SV Hardinxveld-Giessendam

Postbus 97
3370 AB Hardinxveld-Giessendam

T. 0184 61 27 71 (Bereikbaar van ma t/m do van 9.00 – 17.00 uur)
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons via social media

facebook twitter

Laatste nieuws

Studiedag Personeel Servanda
18 okt 2018 11:50
Creatief met Afval
18 okt 2018 11:47Creatief met Afval
Workshop Vilten
18 okt 2018 11:41Workshop Vilten