• Servanda
  • informatiemarkt
  • sport en spel
  • schuimparty

Na een succesvolle eerste meet & match staan op 24 december de drankjes, hapjes en spelletjes ’s middags klaar bij Servanda! Deze middag staat in het teken van nieuwe ontmoetingen, dit keer in de kerstsfeer. Je kunt binnenlopen en kennis maken met anderen, met bekende- en nieuwe dorpsbewoners. Servanda-medewerker Iris van Lomwel is aanwezig voor een praatje, samen met de vrijwillige gastheer/vrouw. Praat gezellig mee of speel een spelletje. Wees welkom om je favoriete spel of kersthapje mee te brengen, zodat we met elkaar kunnen delen. U kunt eventueel uw gegevens achterlaten voor een ander maatje, om later nog eens contact te kunnen hebben. Kortom, gewoon een hele gezellige middag voor 0 tot 100! Kom je ook?
Voor vragen over deze activiteit kunt u contact opnemen met Iris van Lomwel, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0184-612771.
Locatie: gebouw de Ducdalf, Scheldestraat 1, 3371 SV, Hardinxveld-Giessendam
Tijd: Inloop van 14:30 tot 17:00 uur

De maand december staat in het teken van feest, familie en afsluiting van het jaar. Voor ons is het ook een maand van delen en elkaar ontmoeten. StuwKR8 en Servanda nodigen u uit in de Ducdalf om een cadeautje te ruilen onder de boom. Uiteraard hoort daar een lekker bakkie van ons bij!
Hoe het werkt…
Van 1 december tot 21 december 2018 staat onze kerstboom klaar. Hier liggen cadeautjes onder voor zowel kinderen als volwassenen. Van cadeautjes voor de creatieveling, de spelletjesfanaat tot aan de doucheliefhebber. Breng een ingepakt cadeautje mee of pak het bij ons in met een beschrijving erop, u mag dit vervolgens ruilen voor iets anders onder de boom. Het cadeautje hoeft niet nieuw te zijn, maar wel in een staat dat je het een ander nog goed cadeau zou kunnen doen. Mocht je niks hebben om te ruilen, dan ben je alsnog welkom om een cadeautje te komen halen. Wil je iets neerleggen maar niks meenemen, ook dat mag gewoon!
Er is altijd iemand in de buurt, ook voor een gezellig praatje natuurlijk. Komt u bij ons de feestdagen delen en meevieren?
Op de volgende momenten bent u welkom aan de Scheldestraat 1 in Hardinxveld-Giessendam:
Maandag: 09:00 - 17:00 uur & 19:00 - 22:00 uur
Dinsdag tot donderdag: 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 12:00 uur
We kijken er naar uit u te ontmoeten en er met elkaar een leuke maand van te maken!
Voor vragen over deze actie of over de cadeaus, neem gerust contact op met Sylvia de Ruijter(Servanda) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0184-612771, of met Iris van Lomwel (StuwKR8) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 82045094.

Gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft een flyer voor signalering verward gedrag ontwikkeld. Klik hier voor de flyer. 

Servanda is de organisatie voor Sociaal Werk in de buurten van Hardinxveld-Giessendam.
Zij doet dit in samenwerking met StuwKR8 en het Sociaal Team; en met partners zoals de woningcorporatie, de bibliotheek en het museum; met de zorgorganisaties, (sport)verenigingen en bewonersgroepen.
Door het werken met een Maatschappelijke Agenda Hardinxveld-Giessendam zijn er allerlei nieuwe uitdagingen ontstaan:
We werken buurtgericht en met een groot aantal vrijwilligers. We betrekken en ondersteunen bewoners bij activiteiten in de buurt. We faciliteren vrijwilligers en vakkrachten bij hun activiteiten. We bieden ruimte aan burgers die met een eigen idee aan de slag willen gaan en voor elkaar willen zorgen.
Samen ontwikkelen we programma’s die passen bij de maatschappelijke vragen en de wensen van bewoners.

We zoeken een stagiaire die het leuk vindt om met ons deze uitdaging aan te gaan; iemand die meewerkt aan het (door)ontwikkelen en uitvoeren van initiatieven in het Sociaal Werk.

Pagina 1 van 4

A- A A+

Laatste nieuws

Meet & Match Kerstmiddag
10 dec 2018 15:23
Signalering verward gedrag
19 nov 2018 13:39
Stage opdracht bij Servanda
02 okt 2018 07:23
Beweegactiviteit Vijverhof
25 sept 2018 13:04