• Servanda
  • informatiemarkt
  • sport en spel
  • schuimparty

Woensdag 20 februari gaat onze collega Sylvia de Ruijter-van Iperen van haar zwangerschapsverlof genieten. Daardoor zullen er voor haar taken de komende maanden een paar andere collega’s verantwoordelijk zijn.
Zo zal Wesley de Speel-In dit jaar coördineren, Maarten alles rondom statushouders op zich nemen, Lieneke aan de slag gaan met buurtgericht werken en onze collega Mariska van Dienst Gezondheid en Jeugd het project Eenzaamheid op zich nemen.
Wanneer je vragen hebt kun je deze stellen via 0184-612771 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast blijft het huidige e-mailadres van Sylvia gewoon in gebruik.

Gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft een flyer voor signalering verward gedrag ontwikkeld. Klik hier voor de flyer. 

Servanda is de organisatie voor Sociaal Werk in de buurten van Hardinxveld-Giessendam.
Zij doet dit in samenwerking met StuwKR8 en het Sociaal Team; en met partners zoals de woningcorporatie, de bibliotheek en het museum; met de zorgorganisaties, (sport)verenigingen en bewonersgroepen.
Door het werken met een Maatschappelijke Agenda Hardinxveld-Giessendam zijn er allerlei nieuwe uitdagingen ontstaan:
We werken buurtgericht en met een groot aantal vrijwilligers. We betrekken en ondersteunen bewoners bij activiteiten in de buurt. We faciliteren vrijwilligers en vakkrachten bij hun activiteiten. We bieden ruimte aan burgers die met een eigen idee aan de slag willen gaan en voor elkaar willen zorgen.
Samen ontwikkelen we programma’s die passen bij de maatschappelijke vragen en de wensen van bewoners.

We zoeken een stagiaire die het leuk vindt om met ons deze uitdaging aan te gaan; iemand die meewerkt aan het (door)ontwikkelen en uitvoeren van initiatieven in het Sociaal Werk.

Wilt u ook lekker actief bezig zijn?
Iedere dinsdag wordt in appartementencomplex De Vijverhof een beweegactiviteit voor senioren (60+) georganiseerd. Houd u van bewegen terwijl u ook gezellig een praatje wilt maken? Heeft u bepaalde beperkingen waar rekening mee gehouden dient te worden? Dat is allemaal mogelijk bij deze beweegactiviteit!
Alle informatie overzichtelijk op een rijtje:
• Waar? Appartementencomplex De Vijverhof, Van Leijdenstraat 87, 3371 HV Hardinxveld- Giessendam.
• Wanneer? Iedere dinsdagmiddag, van 13.15 uur tot 14.05 uur.
• Kosten? U kunt gratis een proefles volgen. Nadien betaalt u €10,- per maand, wat neerkomt op ongeveer €2,50 per les.
• Met eventuele beperkingen wordt rekening gehouden.
Denkt u vooral niet: “Dat kan ik niet.” of “Dat is niets voor mij.” De beweegactiviteit is op een bepaalde manier vormgegeven zodat iedereen eraan deel kan nemen. Bovendien kunt u na de gratis proefles voor uzelf beslissen of u door wilt gaan met de beweegactiviteit.
Wij hopen u op een dinsdagmiddag in De Vijverhof te begroeten en kijken uit naar uw komst!

Pagina 1 van 3

A- A A+

Laatste nieuws